Tulevad õpetused

Oshana Energy-Work meetodi tund Helsingi piirkond, Soome
16.09.2017. Laupäev. 11:00 - 15:00
Edasijõudnute Oshana Energy-Work meetodi põhikoolitus
Oshana Enegy-Work meetod on oluline tõeliselt õnnelikuks, terveks ja rahulolevaks eluks. Valgustumine toimub kehas ja seejärel meeles. Pidurdage "vananemine", suurendage intelligentsust ja arendage sooja kiirgust.
Live online kõne Internet-rahvusvaheline
17.09.2017. Pühapäev. 19:00-22:00 Helsingi (17:00 London, 12:00 New York)
Uskumatult õnnis kogemus olla valgustumise transmissiooni teadvuse pump
Valgustatusel on lihtne puhas esteetiline omadus, mis loob vahetu sügava heaolu, rõõmu ja naudingu tunde. Ainult valgustumise transmissioon võib tuua uskumatult hindamatu teadvuse kingituse.
TASUTA Live online kõne Internet-rahvusvaheline
11.11.2017. Pühapäev. 20:00-23:00 Helsingi (18:00 London, 13:00 New York)
11:11 @11 Valgustumise Transmissiooni online tund
Tasuta live online video sündmus, et tähistada ja jagada koos võimsaid Valgustumise Transmissiooni elumuutvaid mõjusid. Ühinege, kohtuge teineteisega, nautige Valgustumise Transmissiooni kogemust.
Valgustumise Transmissiooni Ritriit Saared, Soome
02.-09.08.2018. Neljapäev 18:00-Neljapäev 16:00
Salajane vaimne armusuhe
Ja seitsmendal päeval lõi Jumal Valgustumise Transmissiooni Suve Saareritriidi.

Eelnenud õpetused 2017 »


Enlightenment-Now-st

Enlightenment-LogoVaimse õpetaja Dave Oshana ja valgustatuse energia ülekande fundamentaalne töö, sh online nõuanded & allikad ning rahvusvaheliste õpetuste ajakavad. Enlightenment-Now-st »

KONTAKT Enlightenment-Now

Live Online vaimsed kõned

Vaimne Õpetus Soome

Seotud Enlightenment-Now leheküljed